Logo

Fasan i olivensauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fasan i olivensauce

 
Prøv denne opskrift på provencalsk fasan med olivensauce. Der er jagttid på fasaner fra 1. oktober til 31. januar måned. Så hen til vildthandleren - fasan smager dejligt.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 1½ time. Fryseegnet
 
# Ingredienser
1 stor fasan (ældre)
2 løg

1 gulerod
2 porrer

2 laurbærblade
6 hele peberkorn
6 hele tørrede enebær
4 dl bouillon

salt og peber
3 spsk hvedemel
2 dl piskefløde
1 dl hvidvin

12-15 oliven uden sten

 
* Tilberedning
1. Del den istandgjorte fasan i portionsstykker.
Pil løget og del det i kvarte.
Skær gulerod og porrer i skiver.
Kom det i en gryde og tilsæt laurbærblade, hele peberkorn samt enebær.
Hæld bouillonen på og krydr med salt.
Lad det koge under låg i 1 time.

 
2. Rør melet ud i piskefløden og kom det i gryden sammen med vinen.
Lad det koge igennem 5-6 min. endnu.
Tilsæt du udstenede oliven og smag retten til med salt og peber.

 
3. Server kogte kartofler eller løse ris til.

 
Server en af vores salater til.
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt HER eller en grøn salat HER
En rødkålssalat kan også serveres til, se opskrift her
Se flere dejlige retter med vildt HER og Vildt - info og Rensning af fuglevildt

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her