Logo

Fiskegryde på 10 minutter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskegryde på 10 minutter

 
En god fiskegryde kan serveres året rundt og er en nem måde at få spist mere fisk på. Med grovbrød eller boller til er suppen en hovedret.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 10 min.

 
# Ingredienser
1 ds (200 g) tunfisk naturel
1 ds (450 g) muslinger naturel eller 200 g frosne rejer
25 g smør
1 løg
1 liter fiskesuppe eller bouillon
125 g frosne grønsager
salt, peber fra kværn
kryddergrønt

 
* Fremgangsmåde
1. Lad tunfisken dryppe af og del den i store flager med en gaffel.
Hæld væden fra muslingerne (tø evt. rejerne op).

 
2. Svits det hakkede løg i smørret i en stor gryde, til det er let gyldent.
Hæld kogende suppe over.
Lad det koge et par minutter.

 
3. Kom de frosne grønsager på suppen. Kog dem møre.
Tilsæt evt. rejerne.
Varm tunfisk og muslinger i suppen, der smages til.
Drys med grønt lige inden serveringen.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her