Logo

Kartoffelscones med pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelscones med pesto

 
En rest kogte kartofler kan gøre lykke i disse velsmagende scones. Nyd dem som en snack eller som tilbehør til en god pastaret.
Arbejdstid: 20min. Bagetid: 15 min. Fryse-egnet. ca. 10 stk

 
# Ingredienser til Kartoffelscones med pesto:
350 g kogte kartofler
1 æg
2-3 spsk pesto
250 g hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker
2 tsk bagepulver
groft kværnet sort peber
*

 
Sådan laver du Kartoffelscones med pesto:
Tænd ovnen på 200 °C.
Mos kartoflerne og rør æg og pesto i.
Bland mel, salt, sukker og bagepulver og ælt det i kartoffelmosen.
Tilsæt friskkværnet peber og klap dejen ud på et meldrysset bord i ca. 3 cm's tykkelse.
Udstik til runde boller og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag brødene midt i ovnen ca. 15 min.
Server som snack eller tilbehør til supper og varme retter.


Se flere brød og boller her
  



 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her