Logo

Lyn-leverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lyn-leverpostej

 

Det er lækkert med en friskbagt leverpostej, Du kan evt. gøre den endnu mere festlig med sprødstegt bacon og smørstegte champignoner.

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 25 min. 4-6 personer

 

# Ingredienser til Lyn-leverpostej:

1 løg

350 g lever (kalv eller svin}

4 spsk hvedemel

2 æg

2 dl mælk

evt. 3-4 ansjosfileter

lidt frisk eller tørret timian

salt og peber

smør til formene

Tilbehør:

syltede agurker

syltede rødbeder

groft rugbrød


* Sådan laver du Lyn-leverpostej:

Pil løget og skær det i både. Hak det i en foodprocessor.

Befri leveren for evt. sener og årestammer og hak den i foodprocessoren sammen med løgene.

Tilsæt de øvrige ingredienser og kør det til en jævn fars.

Fyld det i smurte kokotter eller en større leverpostejsform smurt med smør.

Bag postejen i vandbad i ovnen ved 175 °C.

Kokotter skal have ca. 25 min., en lidt større form ca. 45 min.

Server leverpostejen lun med fx syltede agurker, syltede rødbeder og groft rugbrød.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her