Logo

Nougat, hård

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nougat, hård 

 
Dessert Tilbehør. Arbejdstid: 10 min. Afkølingstid: 10-15 min. Let at lave. Lav pris.

 
# Ingredienser til Nougat, hård
200 g sukker (2,33 dl)
1 knsp bagepulver
*
Sådan laves Nougat, hård
1. Smør en bageplade eller dæk den med bagepapir.

 
2. Smelt sukkeret på en ren, hed pande, tag panden fra varmen, så snart sukkeret er brunt, rør bagepulveret i og hæld omgående nougatmassen over på bagepladen.

 
3. Lad nougatpladen blive kold og knus den fint eller groft, alt efter formål.

 
Tips: Nougaten kan tilsættes 50 g skoldede, smuttede, hakkede mandler eller nødder.
De skal vendes i sukkeret, sekundet før det hældes på bagepladen.
Brug den knuste nougat i Flødeis eller fromager og søde mousser.
Bagepulveret gør nougaten mere skør.

 

Se alle de bedste opskrifter med Nougat

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her