Logo

Syltet appelsinskal i mørk chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syltet appelsinskal i mørk chokolade

 
Syltet appelsinskal (eller citron, eller pomerans). Nu da der kun er ... dage til jul må du da godt begynde lidt på forberedelserne, bare lidt – se hvor let det er

 
# Ingredienser til syltet appelsinskal i chokolade:
2 appelsiner økologiske
2 dl rørsukker
2 dl vand
1 stykke kanelstang
300 g mørk chokolade 70%
*

 
Sådan laver du syltet appelsinskal i chokolade:
Skær de to økologiske appelsiner i fire både.
Træk frugtkødet fra skallen.
Skær hver skal i 3-4 tynde strimler.
Kom skallerne i en gryde med vand og kog op.
Hæld vandet fra og gentag en gang mere.
Dette er for at fjerne det bitre i skallen.

 
Kom sukker, vand og kanelstang i en mindre gryde og kog op.
Kom skallerne i og lad simre, indtil lagen koger tyk.
Hold øje efter 10 minutter.
Når sukkeret hænger ved appelsinstykkerne, er de klar.
Tag straks op på en rist med bagepapir.
Afkøl helt.
Dyp i smeltet chokolade og lad stivne. Opbevares køligt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her