Logo

Varm rejespaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm rejespaghetti 

 
Med spaghetti og rejer kan du hurtigt sætte denne festret på bordet. Det er praktiske råvarer at have i huset, når man skal improvisere med kort varsel! Ret nemt og lækkert
Tid: ca 35 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
1 kg rejer med skal
280 g spaghetti
75 g smør eller margarine
3 tsk karry
½-1 dl vand
dild

 
* Fremgangsmåde
1. Optø rejerne hvis de er frosne.
Er de friske skal de pilles.

 
2. Kog spaghettien efter pakkens anvisninger.

 
3. Svits rejerne hurtigt i fedtstof sammen med karry.
Tilsæt lidt vand.

 
4. Hæld vandet fra spaghettien og lad den løbe af.

 
5. Hæld rejerne over spaghettien, rør rundt og pynt med dild.

 
6. Server retten med lyst landbrød og icebergsalat i både.

 
Tips: Du kan bruge færdig pillede frosne rejer, så går det hurtigere at lave retten. 
De kan optøs på laveste effekt i mikroovnen.

 

Se alle de bedste opskrifter med Skaldyr eller Pasta

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her