
   
"Krydderierne
fra Frankfurt", en blanding af syv slags, giver den lette, sydtyske kartoffelsalat
med bouillon-vinaigrette en dejlig grøn friskhed - - Du får succes med
denne opskrift
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 45 min. 
 
# Ingredienser
500 g små faste
kartofler
"Krydderier fra
Frankfurt": hjulkrone, karse, kørvel, persille, pimpernelle, skovsyre og
purløg
2 små løg
1¼ dl kold hønsebouillon
2 spsk
hvidvinseddike
2 spsk solsikkeolie
salt, peber og 1
knsp sukker
 
* Tilberedning
1. 500 g små faste kartofler skylles og koges i
letsaltet vand i 18 min. 
Vandet hældes fra,
kartoflerne pilles og køles lidt af. 
2. "Krydderier fra Frankfurt",
bestående af hjulkrone, karse, kørvel, persille, pimpinelle, skovsyre og
purløg skylles og hakkes. 
2 små løg hakkes i
fine terninger. 1¼ dl kold hønsebouillon, 2 spsk hvidvinseddike og 2 spsk
solsikkeolie røres sammen med salt, peber og 1 knsp sukker. 
 
3. Kartoflerne, der stadig skal være lidt
varme, skæres i skiver og blandes med løgene, vinaigretten og krydderurterne. 
Salaten trækker i 15
minutter. 
Der krydres med salt
og peber. 
 
Energi pr. portion:
9 g protein, 11 g fedt, 40 g kulhydrater = 303 kcal (1284 kJ) 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.