 
 
   
En dejlig skaldyrsret med blot en antydning af chili. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter og med
menuforslag.
Forberedelsestid: 10 min. Tilberedningstid: 10 min.
Kuverter: 4 
 
# Ingredienser
170 g afdryppet krabbekød (fra dåse) 
300 g (3 store) revne kartofler 
1,2 dl hakkede forårsløg 
1,2 dl hakket frisk koriander 
2 let piskede æg 
1 spsk limesaft 
1 tsk fint revet limeskal 
2 små hakkede agurker 
1 spsk sød chilisauce 
1 spsk hvid lagereddike 
0,6 dl olie 
serveres med blandede salatblade 
 
* Tilberedning
1. Hæld krabbekød, kartofler, forårsløg, koriander, æg,
limesaft og citronskal i en mellemstor skål og bland det godt. 
 
2. Bland agurk, chilisauce og eddike og stil det til side. 
 
3. Opvarm olien i en stor gryde ved jævn varme. 
Øs en spiseskefuld med top af krabbeblandingen over i
gryden. 
Gentag det med resten af blandingen. 
Undgå at krabbefrikadellerne løber sammen. 
Steg dem i 4-5 min på hver side, indtil de er gennemstegte
og gyldne. 
Afdryp dem på køkkenrulle. 
 
4. Server krabbefrikadellerne med agurkesalat og blandede
salatblade som tilbehør. 
 
Prøv sammen med:
Hovedret: Grøn
Thaikylling med lynstegt aubergine
Dessert: Kærnemælkskulfi
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.