 
 
   
Aftensmad Hovedret Frokost. Arbejdstid: 20 min. Ovntid: 8-10 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.  
 
# Ingredienser
til Medisterpølse, røget, med ost og sennep
1 ring røget medisterpølse (ca ) 
3 tsk dijonsennep 
mellemlagret ost 
Endvidere: 1 bdt persille 
Ovnfast fad 
*
Sådan laves Medisterpølse, røget, med ost og sennep
1. Flå skindet af pølsen. 
Skær den i  tykke skiver, men skær ikke helt igennem pølsen. 
 
2. Sæt ovnen på 225 °C. 
Læg pølsen i et smurt, ovnfast fad. 
Fordel senneppen over pølsen. 
 
3. Skær osten i skiver. 
Del dem en gang og stik dem ned mellem pølseskiverne. 
 
4. Sæt fadet på næstøverste rille i ovnen og steg pølsen
8-10 min.
Drys med friskhakket persille. 
 
Tips: Server groft rugbrød til. 
Almindelig kogt medisterpølse kan erstatte den røgede. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Medister
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------