Logo

Pølsegryde med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølsegryde med ris

 
Labre pølser i ris, ærter og dejlig sauce er simpelthen en vinder i ethvert land. I bedste cajun-stil tilberedes retten i én gryde, så det er hurtig og god mad...
Til 4 personer. Tilberedningstid: 25-30 min.

 
# Ingredienser
1 lille løg
20 g smør

1 kvist timian
3 dl lang kornet ris
3 dl bouillon af terning
6-8 pølser fx wiener eller frankfurter

250 g frosne ærter
1 dl piskefløde
salt, peber fra kværn

 
* Tilberedning
1. Pil og hak løget, der svitses i smør i en gryde. Drys timian over.


2. Tilsæt ris og bouillon og lad det hele småkoge under låg og ved svag varme i ca. 12 min.
(Du kan også bruge lynris til denne ret).

 
3. Tilsæt pølser i skiver og de frosne ærter.
Lad retten snurre under låg i ca 10 min.
Rør fløden i og smag retten til.
Serveres direkte fra gryden med flutes eller grovboller.

 

Se alle opskrifter med brød og boller HERMadplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her