Logo

Farsruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Farsruller 

 
En opskrift på farsruller med bacon stegt på panden. Som tilbehør kan du servere løse ris og hakket rødløg, men ristede kartofler og grøn salat er også godt.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 25 min. Stegetid: 8-10 min. Fryseegnet
 
# Ingredienser:
500 g hakket flæske- og kalvekød
2 skiver bacon
2 spsk hvedemel
1-1½ dl mælk
1 tsk nellike
½ tsk reven muskatnød
salt, peber
75 g smør el. margarine

 
* Tilberedning:
1. Klip baconen i smalle strimler og bland dem med det hakkede kød.
Rør mel og mælk i og krydr med nellike, muskatnød, salt og peber.

 
2. Smelt fedtstoffet gyldent, form farsen til aflange ruller og steg dem i fedtstoffet 8-10 min.
Vend dem ofte under bruningen.


3. Server farsrullerne med ris og rå, hakket rødløg.
Flûte eller ristede kartofler er også godt til.

 
Tips
Panden kan koges af med lidt bouillon og fløde, der jævnes let og serveres til som sauce.
En god blandet salat med kartoffelskiver, blegselleri, ærter, majs og peberfrugt er også godt til.

 

Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her