 
 
   
Rødløg giver farve og er perfekte i denne ret sammen med
peberfrugternes farver. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 15 min. 
 
# Ingredienser
450 g lammekød (filet eller kølle uden ben) 
1 æggehvide, let pisket 
25 g Maizena 
1 tsk kinesisk femkrydderi 
3 spsk solsikkeolie 
1 rødløg 
1 rød peberfrugt, udkernet og skivet 
1 grøn peberfrugt, udkernet og skivet 
1 gul eller orange peberfrugt, udkernet og skivet 
5 spsk sort bønnesauce 
kogte ris eller nudler, tilbehør 
 
* Tilberedning
1. Skær kødet i meget tynde strimler med en skarp kniv. 
 
2. Rør æggehvide, Maizena og femkrydderi sammen. 
Vend kødstykkerne i det, så de er ensartet dækkede. 
 
3. Varm olien i en wok og lynsteg kødet for kraftig varme i
5 min, eller til det er sprødt i kanterne. 
 
4. Skær rødløget i skiver. 
Kom løg og peberfrugter i wokken og lyn steg i 5-6 min,
eller til grønsagerne begynder at blive bløde. 
 
5. Bønnesaucen røres i wokken og varmes igennem. 
 
6. Fordel kød, grønsager og sauce i varme portionsskåle og
server med friskkogte nudler eller ris. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 328. Sukker 5 g. Proteiner 26 g. Fedt 20 g.
Kulhydrater 12 g. Mættede fedtsyrer 6 g. 
 
 
 


Kokkens tip
Vær forsigtig, når du steger lammekødet, for Maizena-blandingen
får det nemt til at sætte sig fast i wokkens bund. Vend rundt på kødet hele
tiden under stegningen. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Lammekød
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.