Logo

Mexicansk gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mexicansk gryde

 

Efter en uge med fed og rigeligt mad, er det godt at komme lidt ned på jorden igen. Server en ret med magert kød, grønsager og masser af smag.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Mexicansk gryde:

200 g hakket svinekød 10%

1 løg

1 squash (ca. 250 g)

1 tsk olie

2 dl hot eller mild tacosauce

1 dl bouillon

1 tsk tørret oregano

1 dåse kogte kikærter

2 forårsløg

frisk koriander eller persille

salt og peber

Tilbehør:

½ lime

tortillas eller brød

*

 

Sådan laver du Mexicansk gryde:

Pil løget og hak det fint.

Vask squashen og skær den i terninger.

Brun kødet, løg og squash i en gryde med olie.

Tilsæt tacosauce, bouillon,

 

oregano, salt og peber. Lad retten simre uden låg ved svag varme i ca. 5 min.

Vend de afdryppede kikærter i og varm retten igennem. Smag til med salt og peber og pynt med fintsnittet forårsløg og koriander eller persille.

Server evt. med limebåde og lune tortillas.

 

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her