Logo

Æblesoufflé, mormors

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æblesoufflé, mormors 

 
Skøn soufflé med æble og citron - en fantastisk dessert dine gæster vil elske. Den bedste soufflé opskrift. Imponér din familie som mormor gjorde...
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 30 min. Bagetid: 30-40 min.

 
# Ingredienser:
500 g æbler
2 dl vand
4-5 spsk sukker
citronsaft af 1 citron
200 g mandler
5 æg
175 g sukker (2 dl)
45 g hvedemel (¾ dl)
Pynt:
2½ dl piskefløde
syltetøj el. gelé

 
* Tilberedning:
1. Giv æblebådene et let opkog i sukkerlage tilsat citron.
Læg dem i en smurt souffléform.

 
2. Pisk æggeblommer og halvdelen af sukkeret sammen.
Bland mel og de malede mandler i.
Pisk æggehviderne stive og bland dem med resten af sukkeret og fold dem i æggemassen.
Kom blandingen over æblerne og bag souffléen 30-40 min ved 180 °C.
Pynt med flødeskum og syltetøj el. gelé.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æg og Soufflé

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Drikke
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her