Logo

Labskovs, brun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Labskovs, brun 

 
Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca 5 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Labskovs, brun
400 g stegt eller kogt oksekød
600 g kogte, pillede kartofler
2 løg
25 g smør
3-4 dl skysauce eller brun sauce
salt og peber
*
Sådan laves Labskovs, brun
1. Skær kød og kartofler i terninger.

 
2. Pil løgene og skær dem i ringe.

 
3. Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits løgene gyldne.
Kom kødterninger, kartoffelterninger og sauce i og varm det igennem ved svag varme under låg ca 10 min.
Krydr med salt og peber.
Server Agurker, syltede, Asier, syltede eller syltede rødbeder til.

 
Tips: Saucen kan erstattes med bouillon, som jævnes med lidt maizenamel eller hvedemel og farves med kulør.

 

Se alle de bedste opskrifter med Labskovs

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her