Helt på toppen: Skøn og lækker karamel i saftig chokoladedej. Opskrift på Toffee-brownies - Prøv den her! Find flere gode opskrifter på bagværk her på Kogebog.dk
Til 35 stykker. Tilberedning:
55 min. (plus tid til afkøling)
 
 
  |   |  # Ingredienser
 1 pose Toms guld chokoladekarameller
  (120 g)
 160 g hvedemel og
  1 knsp salt
 120 g letbitter
  chokolade
 240 g smør
 100 g sukker
 4 æg
 100 g sukker
 150 g blandede
  hasselnødde-kerner og mandler
 
 * Tilberedning
 1. 1 pose chokoladekaramel (120 g) hakkes med
  en tung kniv.
 160 g hvedemel og
  1 knsp salt blandes og stilles til side.
 120 g chokolade
  hakkes og smeltes langsomt med 240 g smør over et varmt vandbad.
 100 g sukker røres i lidt efter lidt.
 Lad massen køle af.
  2. 4 æg og 100 g sukker piskes meget cremet
  med piskerisene på elpiskeren.
 Chokolademassen
  røres i lidt efter lidt.
 Melblandingen sis
  over og vendes i.
 Dejen smøres ud i
  en bradepande på 28x20 cm - eller i en større bradepande, som man afgrænser
  til denne størrelse ved hjælp af alufolie.
 Drys chokoladekaramellerne og i alt 150 g blandede hasselnødde-kerner og
  mandler.
  3. Dejen bages i den forvarmede ovn ved 180 °C
  i 35 min (varmluft 160 °C i 30 min).
 Lad den køle af - Stil
  den 2 timer i køleskabet.
 Så skæres den ud i
  firkanter på 4x4 cm.
 Kagerne opbevares
  i en dåse i køleskabet.
 
 Energi pr.stk: 2g protein, 10g fedt, 13g kulh. = 157 kcal (658 kJ)
 | 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.