Logo

Sønderjysk koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sønderjysk koldskål

 
Det er først rigtig sommer når du har spist Sønderjysk koldskål, og så vil du ønske du kan forlænge sommeren hele vinteren. Følelsen ved at lave en portion hjemmelavet koldskål smager af sommer.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 15 min. Køletid: 1 time

 
# Ingredienser
1 l kærnemælk
½ l fløde (13%)
125 g (1½ dl) melis
100 g fine havregryn
muskatnød

 
* Fremgangsmåde
1. Rør kærnemælk og fløde sammen og stil det koldt i mindst 1 time.

 
2. Kom sukker og havregryn på en tør pande og rist det, til det dufter og er sprødt.
Lad det køle lidt af på panden.
Rør i det af og til, så det ikke klumper.

 
3. Flødekærnemælken serveres med et lille drys muskatnød over og de lune, ristede havregryn til.

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her