Logo

Bagt torsk med sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagt torsk med sennepssauce

 
Ovnbagt torsk med sprød bacon, æg i både, rødbeder i tern, revet peberrod, kogte kartofler og sennepssauce. Let og lækker fiskeret. Her er opskriften.
4 personer


# Ingredienser til bagt torsk:
600 g torskefilet
15 g smør
3 spsk hvedemel
5 dl mælk
1-2 spsk fiskesennep eller Maille grovkornet sennep
salt og peber
hvidvinseddike (eller citronsaft)

Tilbehør:
sprød bacon
hårdkogte æg
syltede rødbeder
revet peberrod
små kogte kartofler
*

 
Sådan laver du bagt torsk:
Skær torskefileterne i 6 cm brede stykker, og læg dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie.
Krydr fisken med salt og friskkværnet peber, og damp den i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 °C.
Smelt smør i en tykbundet gryde - det må ikke brune.
Tilsæt mel og rør til det samler sig, tilsæt så varm mælk og rør sammen under opvarmning.
Kog saucen igennem, og smag til med sennep, salt og lidt hvidvinseddike.

Servér den dampede torsk med sprød bacon, æg i både, rødbeder i tern, revet peberrod, kogte kartofler og sennepssauce.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 8.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her