Logo

Syltning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syltning 

 
Syltning kan inddeles i to grupper: sød syltning og sur syltning. Ved sød syltning foregår konserveringen med sukker. Ved sur syltning hovedsagelig med eddike og/eller salt. Under sød syltning hører syltetøj, marmelade, gelé og frugtsaft.

 
Se under frugternes navne, idet ikke to slags frugt eller bær skal behandles ens.
Til sur syltning hører mest grønsager, fx agurk, asier, løg og pickles.
Se også her under navnet for nøjagtig fremgangsmåde.

 
Syltetøj kræver førsteklasses frugt/bær, der koges så nænsomt, at frugten bevares så hel som muligt. Sukker/saftlagen koges ofte ind, før den hældes over frugten i glasset.

 
Marmelade kræver ikke førsteklasses frugt, her kan nedfaldsfrugt bruges, blot den befries for pletter og råd. Frugt/bær til marmelade skal koge helt ud, af og til også køres gennem hakker.
Se også Henkogning.

 

Se de bedste opskrifter med Syltning

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her