 
 
   
En hurtig og enkel ret, som falder i smag hos alle. Du kan endda bruge konserves hvis tiden er knap! 
Tid: ca 20 min. 4 pers.
 
# Ingredienser
2 store tomater, gerne
bøftomater 
½ bdt. forårsløg 
200 g friske champignoner
1 spsk olie 
1 fed hvidløg 
½ tsk salt og en anelse sort peber 
500 g rejer med skal 
40 g valnødder 
 
PYNT: 
dild 
1 citron 
 
* Fremgangsmåde
1. Skær tomaterne i ret
store tern. 
Skær forårsløgene i skrå
strimler. Skær champignonerne i skiver. 
 
2. Varm olien på en stegepande
eller i en sauterpande. 
Steg tomater, løg og
champignoner nogle minutter. 
 
3. Pres hvidløget over.
Drys med salt og sort peber. 
 
4. Pil rejerne. Kom dem
i sammen med de groft hakkede valnødder. 
Varm det hele hurtigt
igennem. 
 
5. Server retten i muslingeskaller.
Pynt med en dildkvist
og læg en citronbåd på kanten. 
Kuvertbrød smager godt hertil. 
 
Tips: I stedet for kuvertbrød kan du servere ristede
brødterninger, som er blandet med reven ost. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------