 
 
   
Cider giver her
kyllingen en frisk og lækker smag. Gulerødder og løg er fint tilbehør. Her
er en virkelig lækker ret med ris eller pasta, ret nemt og lækkert 
Tid: 1 time, heraf
30 min til kogning. Retten er fryseegnet. Holdbarhed  5 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
1 stor kylling,
frisk eller frossen 
2 spsk olie 
½ tsk salt 
¼ tsk hvid peber 
2 dl cider 
1 spsk vineddike 
2 dl hønsebouillon
af terning 
2 gulerødder 
200 g frosne små løg
1 spsk frisk hakket
estragon eller 1 tsk tørret
1 spsk Maizena
 
* Fremgangsmåde
1. Optø kyllingen,
hvis den er frossen. 
Del den i 8 stykker.
 
2. Tør
kyllingestykkerne og brun
dem på en pande i halvdelen af olien. 
Krydr med salt og
hvid peber. 
Læg stykkerne i en
gryde. 
 
3. Tilsæt cider, vineddike
og hønsebouillon. 
Lad retten koge 20
min. 
 
4. Skræl
gulerødderne og skær dem i lidt tykke skiver. 
Brun dem sammen med
de små løg i resten af olien. 
 
5. Læg grønsagerne i
gryden. 
Lad det koge
yderligere 10 min. 
 
6. Smag retten til
med estragon.
Jævn med Maizena
udrørt i lidt koldt vand.
 
7. Server med pasta
eller ris og en blandet salat.
 
Tips: De små løg kan erstattes af skalotteløg eller
skivet porre. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller andet
Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
-----------
ooo OÔO ooo -----------