Logo

Ungkarlens »bøffer«

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ungkarlens »bøffer«


Danskerne er glade for gris – både til hverdag og til fest. Vi har fundet en populær opskrift med hakket, magert flæskekød blandet med spændende ting fra køkkenskabet

Til 2 personer. Er du alene så halver ingredienserne. Tilberedningstid: ca 20 min.

 
# Ingredienser
250 g hakket, magert flæskekød
1 dl groft knuste kartoffelchips
25 g groftreven ost
1 dl cremefraiche
2 spsk ristede løg (færdigkøbt)

2 spsk chutney eller hakket, syltet agurk
salt, peber fra kværn
50-75 g smør

 
* Tilberedning
1. Bland det hakkede kød i en skål med de knuste kartoffelchips.
Tilsæt reven ost, cremefraiche og ristede løg.
Rør det til en fars, der krydres med chutney eller syltet agurk samt salt og peber.

 
2. Form farsen til »bøffer«, der steges i smør på en pande, 6-7 min. på hver side.

 
3. Læg »bøfferne« på et varmt fad.
Server en skål salat til samt rugbrød og smør.

 

Se alle opskrifter med salat HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her