 
 
   
Ferskencreme skal serveres helt kold med letstivnet ribsgelé på. Lav denne dejlige opskrift, når ferskner er i sæson. Resten af året bruger du dåsefersken til en dejlig godbid. 
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca 15 min. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser
4 modne ferskner eller
tilsvarende mængde fra dåse 
20 dl piskefløde 
2 dl cremefraiche
1 spsk sukker 
1 lille glas ribsgelé
 
* Fremgangsmåde
1. Pisk fløden halvstiv
og bland den forsigtigt med cremefraiche og lidt sukker. 
Kom det i portionsglas
eller i en skål. 
 
2. Flå fersknerne, skær
dem i både. 
Læg frugten på cremen.
 
3. Smelt ribsgeleen med
lidt kogende vand. 
Lad det svale lidt inden
det dryppes over desserten. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Fersken
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------