Logo

Gulerod med salami og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerod med salami og rosiner

 

Tilbehør behøver aldrig at blive kedeligt, når de som her omfatter en bred vifte af ideer og råvarer fra hele verden.

Kuverter: 4-6

 
# Ingredienser
2 spsk olie
10 tynde skiver salami, skåret i strimler
15 g smør
6 mellemstore, finthakkede gulerødder
4 forårsløg, skåret i skiver
½ tsk spidskommenfrø
½ tsk stødt kanel
1,2 dl rosiner
0,6 dl pinjekerner

 
* Tilberedning
1. Varm olien i en stor pande.
Tilsæt salami og svits den ved jævn varme i 2 min, indtil den er sprød.
Tag den af og dryp den af på køkkenrulle.

 
2. Tag noget af olien på panden af. Varm smørret op.
Tilsæt salami, gulerødder, forårsløg, spidskommenfrø og kanel.
Svits det under låg ved lav varme i 4 min - kun til gulerødderne er møre.

 
3. Tilsæt rosiner. Svits det i yderligere 3 min.
Tilsæt pinjekerner og ryst panden, så ingredienserne blandes.
Server det straks.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her