Logo

Gyldenkål med stegeben - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gyldenkål med stegeben - prøv Kogebog.dk i dag 💘 

 
Lækre og møre stegeben i gryde på gammeldags manér, der serveres med snittet hvidkål. Det er billig mad, der er nemt at lave, da det passer sig selv i gryden.
4 pers.

 
# Ingredienser
1 kg stegeben
100 g smør
1 kg snittet hvidkål
1 dl vand
2 tsk groft salt
friskkværnet peber.

 
Tilbehør: groft brød.

 
* Tilberedning
Brun stegebenene i halvdelen af smørret i en tykbundet stegegryde, og tag dem op.
Tilsæt resten af smørret, og brun hvidkålen heri.
Tilsæt vand, salt og peber.
Læg stegebenene ned i kålen, og lad retten småsnurre under låg
ved svag varme ca. 40 min afhængig af benenes størrelse.
Tips: Vand kan evt. udelades.

 
Se alle de bedste opskrifter med Hvidkål

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her