 
 
   
Lækre og møre stegeben i gryde på gammeldags manér, der
serveres med snittet hvidkål. Det er billig mad, der er nemt at lave, da det
passer sig selv i gryden.
4 pers. 
 
# Ingredienser
1 kg stegeben
100 g smør
1 kg snittet hvidkål
1 dl vand
2 tsk groft salt
friskkværnet peber. 
 
Tilbehør: groft brød. 
 
* Tilberedning
Brun stegebenene i halvdelen af smørret i en tykbundet
stegegryde, og tag dem op. 
Tilsæt resten af smørret, og brun hvidkålen heri. 
Tilsæt vand, salt og peber. 
Læg stegebenene ned i kålen, og lad retten småsnurre under
låg 
ved svag varme ca. 40 min afhængig af benenes størrelse. 
Tips: Vand kan evt. udelades. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Hvidkål
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.