 
 
   
Kombinationen af saftige bær og
fløjlsblød fromage gør at man mindes denne farvestrålende pie med glæde. Byd
rårørte bær til, fx hindbær. 
• Hindbær indeholder meget C-vitamin. 
• Brug mager cremefraiche i stedet for
piske fløde, så sparer du fedt. 
Forberedelse 5 min + 30 min. Tilberedning
5 min + 1 time. 8 stk. 
 
# Ingredienser
175 g digestive kiks 
50 g smør eller margarine 
1 tsk stødt kanel 
 
TIL FYLDET: 
200 g mager friskost, fx Philadelphia light 
1½ dl letmælks-yoghurt med hindbær 
2 spsk koncentreret solbærsaft 
1½ dl piskrfiøde 
5 dl (250 g) friske hindbær 
 
DESUDEN: 
frostede mynteblade til dekoration 
flormelis 
 
* Tilberedning
1. Knus digestive kiksene og bland dem
med kanel. 
Smelt fedtstof og rør det sammen med
kiksesmulerne. 
Tryk dejen ud i en tærteform, 23 cm i
diameter. 
Lad det stivne i køleskabet i 30 min. 
 
2. Til fyldet: Rør friskost, yoghurt
og solbærsaft sammen 
til en jævn creme. 
Pisk fløden og vend den forsigtigt i
osteblandingen. 
 
3. Læg 3½ dl af hindbærrene i
tærtebunden og hæld 
ostecremen ovenpå. 
Stil formen i køleskabet i 1 time. 
 
4. Lav de frostede mynteblade imens (se
Tips). 
Pynt pien med ekstra hindbær og pudr
flormelis over. 
Pynt med myntebladene og server. 
 
Lækker hindbærpie:
Energi pr. stk.: Kcal 271 = kJ 1138 
Kulhydrat 20 g Protein 5 g Fedt 19 g
(63%) Fibre 3 g 
 
VARIATION 
• Anvend en færdig tærtebund i stedet
for kiksene. så sparer du tid. 
Fortsæt fra trin 2. 
 
Tips
 
 
Til tærtebunden trykker man
kiksemassen ud på 
formens bund og op ad siderne.
Glat overfladen med bagsiden af en
ske. 
 
 
Frostede mynteblade: 
Pensl bladene med pisket æggehvide. 
Dyp dem i sigtet flormelis eller sigt flormelis gennem 
en lille si ned over
bladene.
Læg dem til tørre på bagepapir. 
 
Se alle
de bedste opskrifter med Tærter
Se alle de bedste opskrifter med Kager
 
✅ Her er
kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.