Logo

Agurkesuppe med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurkesuppe med yoghurt

 
Kold suppe til varme dage - Når sommeren først rigtigt har holdt sit indtog, og med den forhåbentlig også varmen, er en portion kold suppe noget af det bedste
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Køletid: 1 time.

 
# Ingredienser
1 stor salatagurk
2-3 små løg

1 liter hønsebouillon (af terning)
1 spsk citronsaft
3 dl yoghurt naturel
salt, peber fra kværn
finthakket persille

 
* Fremgangsmåde
1. Skræl agurken og skær den midt igennem.
Tag kernerne ud med en ske.
Skær agurken i tynde strimler.

 
2. Pil løgene.

 
3. Kom halvdelen af agurken i en blender med løgene, i kvarte, og citronsaften.

 
4. Rør agurkepureen ud i den kolde bouillon. Rør også yoghurt i.
Smag suppen til.

 
5. Ved serveringen lægger man agurkeskiver og hakket persille i hver portion.

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her