
 
En rest kartofler
kan blive til en dejlig anden-dagsret. En helt ny variation af de stegte
kartofler. 
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 15 min. 
 
# Ingredienser
8-10 kogte kartofler
2 løg 
25 smør eller olie 
salt, peber fra kværn 
100 g flødeost, evt. hvidløgsost 
 
* Tilberedning
Skær kartofler og
løg i skiver, der brunes i smør eller olie på en pande ved stærk varme, ca 10
min. 
 
2. Skru ned for
varmen. 
Drys med salt og
peber og fordel osten over i skiver eller klatter. 
 
3. Læg låg på panden
og lad retten snurre, til osten er smeltet. 
 
4. Smager godt til
røget makrel, en færdig grillkylling eller pølser. 
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.