
Mysli er ikke svært at lave, det er mere økonomisk. Mysligrød med frugt giver dig en god start på dagen. Og det giver god mening -
grød er sundt, lækkert og nemt at lave. Prøv den med forskellige typer frisk
frugt som topping.
Til 1 person
 
Mysligrød med frugt giver dig en god start på dagen. 
# Ingredienser
2 dl mysli, fx hjemmelavet: se nederst
2 dl vand
Et lille æble, eller sæsonens frisk frugt 
1 dl mælk. 
*
 
Fremgangsmåde
Kom mysli i en gryde.
Hæld vandet i gryden så det dækker.
Tænd for gryden og bring grøden i kog, mens du rører i den.
Kog grøden i 5 min. 
Rør hele tiden i gryden, så grøden ikke brænder på.
Når grøden er færdig, skal den være blød.
 
Skyl æblet
Skær æblet over og fjern kernehuset.
Skær æblet i både.
Hæld grøden i en skål og spis den sammen med sæsonens frugt.
Server mælk til grøden.
 
Hjemmelavet mysli er ikke svært
# Ingredienser
5 hasselnøddekerner eller valnøddekerner, evt. i flager
1 dl havregryn
1 dl hirseflager eller bygflager
1 tsk sesamfrø
½ tsk salt
*
Mål alle ingredienserne af.
Hak nødderne groft og bland alle ingredienserne sammen.
 
Rå mysligrød med frugt og nødder
# Ingredienser
2 dl mager yoghurt 
50 g nødder 
2 figner 
200 g blandede bær 
1 æble 
1 spsk flydende honning 
1 appelsin, revet skal og saft af 
200 g mysli eller valsede gryn, fx spelt, rug, hirse, quinoa
eller havregryn 
4 dl sojamælk eller alm. mælk 
*
Sådan gør du
Kom grynene i en skål og hæld mælken over. 
Dæk med film og sæt skålen i køleskabet natten over. 
Riv æblet over grynene og rør honning, yoghurt, appelsinskal
og -saft i. 
Dryp med lidt honning og drys friske bær og hakkede nødder
over ved servering. 
Læg figner skåret i små stykker over. 
 
Se dejlige opskrifter på grød HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, madplan og tøm køleskabet
og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter