
 
Hak grønsagerne i en lille hurtighakker eller foodprocessor,
så er farsen rørt hurtigt sammen. Køb en færdig tomatsauce eller se vores tip. 
2 personer. Arbejdstid: 20 min. Stege/kogetid: 15 min. 
 
# Ingredienser til pasta med kødboller:
200 g hakket kalvekød 
1 skive lyst brød 
1 æg 
1 spsk korender (se tips) 
1 spsk finthakket løg 
1 spsk finthakket gulerod 
1 spsk finthakket bladselleri 
1 spsk finthakket persille 
2 spsk revet parmesanost 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
400 g færdig tomatsauce 
250 g pasta 
parmesanost 
*
 
Sådan laver du pasta med kødboller:
Ælt kødet sammen med revet brødkrumme, sammenpisket æg og de
øvrige ingredienser. 
Krydr med salt og peber. 
Form farsen til små kødboller, og vend dem i lidt sigtet
mel. 
Brun dem på en pande med olie. 
Tilsæt tomatsauce, og lad kødbollerne simre i 8-10 min. 
Server med friskkogt pasta og friskrevet parmesanost. 
 
TIPS: Korender er små kerneløse, tørrede vindruer. Erstat
evt. med hakkede rosiner. 
 
Lav din egen tomatsauce: Pil
og hak 1-2 løg, og steg dem klare i olie. Tilsæt 2-3 fed hvidløg sammen med
lidt timian og oregano. Tilsæt 2 dåser hakkede tomater, og krydr med salt, en
smule sukker og friskkværnet peber. Lad saucen simre mindst 20 min. Blend evt
saucen, og smag til med 1-2 tsk balsamico.
 
Her finder du flere opskrifter på dejlige pastaretter. Gå på opdagelse og
find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer. 
Giv opskriften din vurdering. ... Vælg hvor mange smileys
opskriften skal have og klik knappen.
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD