 
 
   
Tilbehør. Arbejdstid: 45 min. Kogetid, løg: ca 10 min. Skal trække: mindst 14 dage. Let at lave. Lav pris. 
 
 
# Ingredienser
til Skalotteløg, syltede:
1 kg skalotteløg 
 
Lage 1: 
100 g salt 
1 l vand 
 
Lage 2: 
1 l lagereddike 
200 g sukker (ca. 2,5 dl) 
2 stk hel ingefær 
2 hele muskatblommer 
1 tsk hele peberkorn 
Sylteglas 
 
* Tilberedning Skalotteløg,
syltede:
Lage 1: 
1. Bland vand og salt i en gryde. Giv det et kort opkog, til
saltet er opløst. 
Lad lagen blive kold. 
 
2. Pil løgene og lad dem trække i den kolde saltlage i
mindst 8 timer, evt. natten over. 
 
3. Kog løgene i saltlagen i ca. 10 minutter, til de er netop
møre. 
 
4. Vask og skold sylteglas. 
Tag løgene op med hulske og læg dem i sylteglassene. Kasser
saltlagen. 
 
Lage 2: 
5. Bland alle ingredienser og giv det et opkog. 
Hæld den kogende lage over løgene. Luk straks. 
 
Tips: Lad løgene trække i 14 dage, før der spises af
dem. Hvis de i løbet af nogen tid bliver for stærke, kan krydderierne fjernes. 
Syltede skalotteløg er velegnede til kødretter samt til
salater. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Skalotteløg 
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------