Logo

Ananas i kirsch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ananas i kirsch 

 

Dessert. Arbejdstid: 10 min. Skal trække: 1 time.  Let at lave. Pris: Mellem (4 personer)

 

# Ingredienser til Ananas i kirsch:

1 frisk ananas

½-1 dl kirsch

½ dl kirsebærlikør

 

* Sådan laves Ananas i kirsch:

1. Skær ananassen i 1-1½ cm tykke skiver.

Del skiverne i stykker og fjern stokken.

 

2. Læg ananasstykkerne i et fad, eller fordel dem portionsanrettet i glas.

Fordel kirsch og likør over ananassen og lad det trække 1 time, vend af og til.

 

3. Server sval, men ikke iskold.

 

Tips: En moden ananas rokker let ved stilken og den skal dufte sødt af ananas.

Se om frugten Ananas

Portvin kan erstatte kirschen, så er det en helt anden, men også udmærket dessert.

Du kan også udhule ananassen og servere ananasstykkerne i skallen med kirsch.

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.


Ananas i kirsch 

Se flere opskrifter med Ananas

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?