Logo

Ananas fyldt med chokoladeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ananas fyldt med chokoladeis

 

Dessert. Arbejdstid: 15 min. Skal trække: 30 min. (4 personer) Let at lave. Pris: Mellem

 

# Ingredienser til Ananas med chokoladeis:

1 frisk ananas

½-1 dl hvid portvin eller sød sherry

5 dl chokoladeis

 

* Sådan laves Ananas med chokoladeis:

1. Skyl ananassen og tør den godt.

Skær toppen af og grav forsigtigt frugtkødet ud med en skarp kniv og en ske.

 

2. Skær frugtkødet i terninger uden om rodstokken.

Lad dem trække i en skål med portvin eller sherry i ca. en halv time.

 

Servering:

3. Lige inden servering:

Fyld den udhulede ananas med ananastern og chokoladeis, skåret i mindre stykker.

Hæld hedvinslagen over og server straks.

Pynt gerne med citronmelisseblade.

 

Tips: Vaniljeis, nougatis eller en frisk sorbet kan erstatte eller supplere chokoladeisen.

Portvin eller sherry kan erstattes af sød madeira eller sød hvidvin.

Se opskrifter med Ananas

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?