Logo

Vaniljebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vaniljebudding

 

Den klassiske vaniljebudding er blevet trendy igen, og med denne opskrift kan du lave den skønne vaniljebudding helt fra bunden.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Køletid: 1 time.

 
# Ingredienser
3 blade husblas
3 æggeblommer
2 spsk melis

3 dl mælk
1 stang vanilje
1 appelsin

 
* Fremgangsmåde
1. Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min.

 
2. Bring mælken i kog med den flækkede vaniljestang.

 
3. Pisk æggeblommerne med sukker til en tyk æggesnaps.

 
4. Fjern vaniljestangen og pisk den varme mælk i æggesnapsen.
Hæld cremen tilbage i gryden og varm den op, til den jævner.

Den må IKKE koge.

 
5. Tag gryden fra varmen.
Knug husblassen og smelt den i den varme creme.

 
6. Hæld buddingen op i en skål eller i portionsforme eller kopper, der er skyllet i koldt vand.
Lad den afkøle.

 
7. Buddingen serveres kold. En skål pyntes med appelsin ryttere.
Portionsbuddinger vendes ud på en skive appelsin og pyntes med en kvart skive.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her