Logo

Lynpizzaer med mozzarella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lynpizzaer med mozzarella

 
Varme, saftige hurtiglavede og i de italienske farver: Ciabatta-rundstykker belægges med mozzarella, kirsebærtomater, pesto - og så er der serveret!
Til 4 personer/ stykker. Tilberedning: 20 min.

 
# Ingredienser
1 spsk pinjekerner
2 ciabatta-rundstykker (eller lignende, som er beregnet til færdigbagning)
1 tsk pesto (færdigkøbt)
125 g mozzarella i lage
5 kirsebærtomater
salt og peber
frisk basilikum
 
* Tilberedning
1. Pinjekerner ristespå en pande uden fedt.
2 ciabatta-rundstykker
Hver halvdel smøres med 1 tsk pesto.

 
2. Mozzarella i lage dryppes godt af, skæres i skiver og lægges på de overskårne rundstykker.
5 kirsebærtomater lægges på hver pizza.
Grilles under den forvarmede grill i ovnen på 2. rille fra oven i ca 6 minutter.

 
3. De bagte pizzaer krydres med salt og peber og pyntes med et par strimler frisk basilikum og pinjekernerne.

 
Energi pr. stk.: 9 g protein, 12 g fedt, 12 g kulhydrater = 190 kcal (798 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her