Logo

Tærte med marinerede bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tærte med marinerede bær

 
Den sprøde bund med det søde fyld vil vække lykke rundt om ethvert bord. Og så er smagen endnu bedre fordi, der er lidt likør i bærrene.
6 personer

 
# Ingredienser

2 ruller købt færdiglavet tærtedej

 
Fyld:

250 g mascarpone

1½ dl cremefraiche/piskefløde

50 g flormelis

1 vaniljestang

 
Marinerede bær:

250 g jordbær

150 g hindbær

150 g blåbær

Drambuie eller Grand Marnier

1 spsk flormelis

1 appelsin, øko, reven skal af

Pynt: mynteblade
*

 
Sådan gør du
1. Beklæd en aflang tærteform med dejen (15x24 cm)
2. Prik bunden, og bag tærten ved 200 °C, til den er gylden og sprød.
3. Lad den afkøle.
4. Pisk mascarpone og cremefraiche med flormelis og vaniljekorn.
5. Skær større jordbær i halve eller kvarte, og bland med den øvrige frugt, likør, flormelis og appelsinskal.
Fordel de marinerede bær på cremen, og pynt med mynte.



Se flere dejlige opskrifter med bær HER og tærte HER

Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her