Logo

Foreller med æbler og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Foreller med æbler og bacon


Forellerne er er fyldt med æblemos og omvikles med bacon før stegning. En skøn ret, der både er sprød, smagfuld og fyldt med vitaminer - se opskriften her

Arbejdstid: 25 min. Stege/kogetid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer

 

# Ingredienser til Foreller med æbler og bacon:

4 æbler

25 g mandler (hakkede)

4 foreller

4-8 skiver bacon

25 g smør

salt og peber

 

Tilbehør:

smørdampet eller stuvet spinat og kartofler eller brød

*

 
Sådan laver du Foreller med æbler og bacon:
Skræl æblerne, befri dem for blomst, stilk og kernehus.
Del to af æblerne i mindre stykker og kog dem til æblemos med 2-3 spsk vand.
Bland æblemosen med hakkede mandler.
 
Skyl og tør forellerne og krydr dem med salt og peber.
Fordel æblemosen i forellerne og luk fiskene om fyldet.
Læg 4-5 tynde æblebåde på hver forel og vikl 1-2 skiver bacon om hver fisk.
Fæstn evt. med tandstikker eller bind med bomuldssnor.
 
Steg de fyldte fisk på en varm pande med smør ca. 5 min. på hver side.
Server fisken med smørdampet eller stuvet spinat.
 
TIPS: Fiskene kan også steges på en trækulsgrill eller under grillen i ovnen.
 
Kogebog.dk har flere dejlige fiskeretter se selv her 
 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her