 
 
   
Krebs sammen med
pasta og karry bliver en duftende lækkerbisken, som ingen kan modstå. Det
smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: ca 30 min. 4
pers.
 
# Ingredienser
280 g penne 
1 pk frosne
krebsehaler (1 kg) 
1-2 skalotteløg 
1-2 spsk smør eller
margarine 
1 tsk karry 
1 spsk honning 
1½ dl hvidvin 
1-2 dl fløde 
1 tsk salt 
1-2 knsp cayennepeber
1 spsk lys Maizena 
½ bdt. basilikum 
 
* Fremgangsmåde
1. Begynd med at
optø krebsehalerne.                  
 
2. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger. 
 
3. Pil
skalotteløgene og hak dem fint. 
 
4. Svits løgene i
fedtstoffet. Krydr med karry. 
Tilsæt honning,
hvidvin og fløde. 
Kog saucen sammen i ca
5 min. 
Smag til med salt og
cayennepeber. 
 
5. Læg krebsehalerne
i og varm saucen igennem. 
Jævn med lidt Maizena.
 
6. Lad pastaen løbe
af. Hæld den op i en skål og hæld saucen over. 
Hak basilikum fint
og drys den over. 
Server med en
blandet grøn salat.
 
Tips: Krebsehalerne kan erstattes med 1-2 pk (à 250
g) kæmperejer som optøs og lægges i saucen som ovenfor. 
 
Se alle de bedste opskrifter med  Krebs  Pasta eller Grønsager
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------