
   
  Forret Frokost. Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 1½ time. Middelsvær at lave. Mellem pris. Kan tilberedes i mikroovn. Fryse-egnet. (6-8 personer)
 
 
# Ingredienser til Courgettepie
750 g courgetter 
500 g flæskesmåkød 
400 g kyllingekød (evt. frossen kyllingebryst) 
1 løg 
1 fed hvidløg 
2 spsk hvedemel 
3 æg 
½ dl portvin 
1 tsk sennepspulver 
2 kviste hakket timian (evt. 2 tsk tørret) 
salt og peber 
Pieform: 2 l 
*
Sådan laves Courgettepie
1. Befri kødet for fedt og sener og skær det i mindre
stykker. 
Skær kyllingekød et fra benene og skær også det i mindre
stykker. 
Pil løg og hvidløg. 
 
2. Skyl og tør courgetterne og skær dem i skiver. 
Kog dem et par min. i letsaltet vand.
Lad dem dryppe af i en sigte. 
 
3. Hak flæskekød, kyllingekød, courgetter, løg og hvidløg i
en kødhakkemaskine eller i en elhakker. 
 
4. Kom blandingen i en skål og tilsæt hvedemelet. 
Rør æggene i et ad gangen. 
Bland portvin, sennepspulver og timian i farsen og smag til
med salt og peber. 
 
5. Smør en pieform og kom farsen i. 
Sæt pien i en 175 °C varm ovn og bag den i vandbad ca. 1½
time. 
Lad den blive kold. 
 
Tips: Courgettepie kan med fordel laves dagen før den skal
spises. 
Timian kan erstattes af estragon. Courgetter kan helt eller
delvis erstattes af grønkål.
Kan fryses; holdbarhed: 3 måneder. 
 
Se de bedste opskrifter med Courgetter
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------