Logo

Rødspætter i citronsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødspætter i citronsauce

 
Indbydende og lækker ret med hvid fisk, æg og citronsauce. God som forret eller som hovedret, hvis du serverer hvide kartofler til...
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Kogetid, i alt: ca 20 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
500 g rødspættefileter
2 tsk salt

3 spsk smør
1 hårdkogt æg
1 lille løg, peber
2 spsk hvedemel

1½ dl fiskebouillon
1½ dl piskefløde
1-2 citroner

1 bdt purløg

 
* Tilberedning
1. Drys fileterne med lidt salt.
Rør 1 spsk af smørret sammen med det pillede, hårdkogte æg, 1 revet løg, salt og peber.

 
2. Fordel blandingen på fileterne og rul dem sammen herom.
Læg dem i et ovnfast fad.

 
3. Smelt resten af smørret og rør melet i og spæd med fiskebouillon og fløde.
Lad saucen koge sammen få minutter.
Smag til med citronsaft.

 
4. Hæld saucen over fileterne i fadet og sæt retten i ovnen ved 225 °C i 20 min.
Drys med purløg.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her