 
Her er opskriften på den lækreste gryderet, der i løbet af
efteråret og vinteren holder dig varm. Du får den her! Gryderetten er med
fasan, bacon, champignon ...
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 1 time. Kan fryses. 
 
# Ingredienser
2 unge fasaner (se Rensning
af fuglevildt)
salt og peber 
50 g smør 
125 g bacon 
250 g champignon 
250 g skalotteløg 
1½ dl hvidvin 
3 dl bouillon (evt.
af terning) 
1 krydderbuket af: persille, timian og laurbærblade 
3 spsk smør 
2 spsk hvedemel 
 
* Tilberedning
1. Del du istandgjorte
fasaner i halve og gnid dem med salt og peber. 
 
2. Brun du halve
fasaner i smør i en gryde og tag dem op. 
Skær bacon i tern og
kom det sammen med champignoner og løg i gryden. 
Lad det snurre nogle
minutter. 
Læg fasanstykkerne
tilbage i gryden og hæld hvidvin og bouillon ved sammen med krydderbuketten.
Lad det snurre under låg i 20 min. 
 
3. Tag
krydderbuketten op af gryden og jævn skyen med en smørbolle, der er rørt af
smør og mel. 
Lad saucen koge i 2 min. 
Smag saucen til og
server. 
 
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt HER eller en grøn
salat HER
Se flere dejlige retter med vildt HER og fasaner HER  
Rensning af
fuglevildt  
Vildt - info