 
 
   
En overflod af sommerfrugter får her et ekstra pift. Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk.
Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 30 min.
Kuverter: 4 
 
# Ingredienser
Marsalasauce: 
5 dl sukker 
5 dl marsala 
2,5 dl balsamicoeddike 
 
Server med: 
Frugt som mango, fersken, blomme, abrikos, kirsebær og 
250 g mascarpone. 
 
* Tilberedning
1 Til marsalasirup: Hæld sukker, marsala og eddike i en
mellemstor gryde. 
Omrør det konstant ved lav varme, indtil sukkeret er opløst.
Bring det langsomt i kog. 
Skru ned for varmen og lad det småkage uden låg i 25 min. 
Afkøl det til stuetemperatur. 
 
2 Skær et udvalg af modne frugter i skiver og anret dem på et
serveringsfad med en skefuld mascarpone. Overhæld med sauce. 
 
Bemærk
Denne portion sauce strækker til 8-10 kuverter. 
Rester kan holde sig i op til 2 uger i køleskab i en lufttæt
beholder. 
Prøv sammen med:
Forret: Fettuccine
med soltørret tomatsauce
Hovedret: Burgere
med tandoorikylling
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.