Logo

Agurkegullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurkegullasch

 
Agurker på en ny, dejlig facon, med løg, tomater, lidt stegt bacon og fløde med frisk dild. Server som sund vegetarret eller dejligt tilbehør til kødretter.
Til 4-5 personer. Tilberedningstid: ca ½ time. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
1 stor salatagurk
2 store løg

6 tomater
100 g bacon i tynde skiver
2 dl fløde

2 bdt frisk dild
groft salt

 
* Fremgangsmåde
1. Skræl agurken, del den på langs og skrab kernerne ud.
Skær agurken i 5-6 cm lange stykker, drys groft salt på og lad dem trække 5-10 min i et dørslag. Skyl agurkestykkerne i koldt vand og lad dem dryppe godt af.

 
2. Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
Hæld tomaterne over med kogende vand.
Lad dem stå 1 min, flå dem og skær dem i både.


3. Klip baconskiverne i store stykker og steg dem let i en gryde sammen med løgringene.
Læg tomater og agurker i gryden og lad det hele snurre i 10-12 min.

 
4. Tilsæt fløde, lad det koge op og smag retten til med salt.
Drys fintklippet dild over.
Serveres varm med brød eller nye kartofler til.

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her