Logo

Svampe- og spinatkarry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svampe- og spinatkarry

 

Der er masser af smag i denne nemme grønne karryret. Server den med kogte ris, brød eller måske kogte nudler du bestemmer.

Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Svampe- og spinatkarry:

1 løg

1 fed hvidløg

10 g frisk ingefær

1 frisk chili

30 g mandler

2 tsk karry

250 g (mark)champignoner eller østershatte

250 g frisk spinat (eller 1 pakke frossen hel spinat)

1 spsk olie

½ dl fløde

salt og peber

Tilbehør:

ris, brød eller nudler

*

 

Sådan laver du Svampe- og spinatkarry:

Pil/skræl løg, hvidløg og ingefær og skær dem i mindre stykker.

Flæk chilien og skrab frøene væk.

Hak det hele fint i en foodprocessor sammen med mandler og karry.

Rens svampene og skær store svampe i mindre stykker.

Skyl spinaten grundigt og slyng den tør for vand. Tø frossen spinat og pres væden af den.

Steg karrymassen i en wok eller stegegryde med olie 5 min. under omrøring.

Tilsæt de rensede svampe og steg ca. 5 min.

Tilsæt spinat og fløde og varm retten igennem.

Smag til med salt og peber og server med kogte ris og/eller brød.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her