Logo

Resultat af søgning

Østasien


I Kogebog.dk vises:

Japan, Kina, Taiwan og Vietnam som Østasien

Resten vises som Asien
 

Østasien (Fjernøsten alternativt Fjerne Østen) er det geografiske område, der klimatisk er bestemt af den ikke-tropiske monsunregn. Det omfatter staterne Rusland (kun området nord  for Amur), Mongoliet, Kina, Nord- og Sydkorea, Japan og Taiwan. Vi har medregnet Vietnam, der geografisk set tilhører Sydøstasien, men som kulturelt tilhører Østasien. Det fælles kulturgods kendetegnes af fx kinesisk skrift, daoisme, konfutsianisme, buddhisme (mahayana) og spisepinde.
 

Østasien: Er en sammenfattende benævnelse af landene længst mod øst, det vil sige Kina, Japan og Vietnam. Betegnelsen er skabt ud fra et historisk europæisk perspektiv, og i internationalt samarbejde benyttes begrebet Østasien.
 

1 2 3 4 5 6 7 8 
1 2 3 4 5 6 7 8 
1 2 3 4 5 6 7  ... 
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?
Effektiv reklame - klik her