Logo

Peberpostej med rom - prøv Kogebog.dk først 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peberpostej med rom - prøv Kogebog.dk først 💘 

 
Prøv brødrenes opskrift på kødpostej - en klassisk fransk landleverpostej, der smager skønt på godt brød. Dejlig til frokostbordet.

 
# Ingredienser
1 kg magert svinekød
1 kg magert oksekød
3 kg brystflæsk uden svær
125 g salt
1 spsk melis
1 spsk rosenpaprika
1 spsk grønne peberkorn (kværnes/finthakkes)
4 cl (2 snapsglas) rom

 
* Tilberedning
Alt kødet skæres i store terninger og køres to gange gennem kødhakkeren.
Det hakkede kød blandes med salt, sukker, kværnet grøn peber, paprika og rom.

 
Rene, skoldede henkogningsglas fyldes 2/3 op med fars, lukkes til og steriliseres i ovn eller henkogningskedel i ca. 2 timer ved 150°C.
Glassene tages op, og der lægges et fugtigt viskestykke hen over dem, medens de afkøles.

 
Tips: Du kan evt starte med kun at lave en halv eller en kvart portion.

 
Opskriften stammer fra Westfalen. Det er meget vigtigt, at man er nøjagtig med afstemningen af krydderierne, det er hårfine nuancer, der er afgørende for resultatet.

 

Se alle de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade og gelé

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?









Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her