Logo

Marengsæbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marengsæbler

 
Marengsæbler er en temmelig sød dessert. Bedstefars skæg kage er en skøn kage med marengs. Prøv denne æbler og marengs. En populær kage, der kan laves med andre frugter/bær. Få opskriften HER
Til 4 personer. Tilberedningstid: 10 min. Bagetid: 40 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
4 store æbler
20 g smør

2 spsk melis
1 tsk kanel


Marengs:
2 æggehvider
85 g (1 dl) melis
evt. lidt mandler

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skræl den øverste trediedel.

 
2. Rør smørret blødt, tilsæt sukker og kanel.
Fyld det i æblerne, der stilles i et ovnfast fad.
Bages ved 200 °C i ½ time.

 
3. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukkeret ad 2-3 gange, til massen er tyk og blank.
Top marengsmassen op på de varme æbler, evt. ved hjælp af en sprøjtepose.
Drys med lidt hakkede mandler.

 
4. Sæt æblerne tilbage i den varme ovn, til marengsen er gylden.
Serveres lune med frugtsauce eller koldt flødeskum.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her