Logo

Bagte pærer med mandelfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte pærer med mandelfyld 

 
En dessert med en dejlig konsistens og en skøn smag. Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 45 min. Kuverter: 6
 
# Ingredienser
6 små til mellemstore brune pærer
125 g marcipan
30 g smør
revet skal af 1 appelsin
1,2 dl honning
saft fra 1 appelsin
flormelis

 
* Tilberedning
1. Forvarm ovnen til 180 °C.
Fjern pærernes frø og kerner med en teske eller en melonske.

 
2. Pisk marcipan, smør og appelsinskal med en træske, indtil ingredienserne er godt samlet.
Anbring en teskefuld i bunden af hver pære, hvorefter det glattes med en ske, så pærerne står jævnt.

 
3. Sæt pærerne i et ildfast fad.
Bland honning og appelsinsaft og hæld det over pærerne, der bages i 30 min, eller indtil de er møre.
Hæld lidt vand i fadet, hvis bunden tørrer ud under bagningen.
Server pærerne overhældt med væden fra fadet og et let drys af flormelis.

 
Prøv sammen med:
Forret: Melon og lamme salat
Hovedret: Stegt grønt med couscous

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Bagte pærer med mandelfyld 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her