Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Børnekokke
1
2
3
4
+ Børnekokke
Her kommer snart en større samling opskrifter der er velegnede til børnekokke. De fleste opskrifter er enkle at følge for børnekokke,
+ Sådan laver du varm mad
På kogeplader er der forskellige trin, der angiver, hvor meget varme der er på blusset.
Agurkesandwich – for børnekokke
Den traditionelle agurkesandwich er en skorpefri sandwich sammensat af tynde skiver agurk placeret mellem to tynde skiver let smurt hvidt brød.
Andebryst med stegte æbler og svesker – også for børnekokke
Andebryst til Jul, Mortens Aften eller faktisk hele året, når du lige vil lave traditionel stegt andebryst. Her er en nem opskrift med stegetid på pande.
Appelsin-honning til yoghurt - prøv Kogebog.dk i dag 💘
Se hvordan du laver honning og appelsin til din yoghurt. En meget velsmagende og frisk dressing. Se vores udvalgte opskrifter - sæsonens bedste
Appelsinshake - prøv Kogebog.dk i dag 💘
Denne shake egner sig fantastisk godt til børn og barnlige sjæle. Drinken er fuld af lækker appelsinsmag. Skøn gul appelsinshake.
Artiskokker – for børnekokke
Artiskokker kan spises nykogte, mens de er varme, men kan også serveres kolde. Artiskok er en urt, der dels anvendes som prydplante, dels som grønsag
Asparges med sprød parmaskinke – også for børnekokke
Grønne asparges med parmaskinke i ovn med persillecreme er en nem og lækker forret eller tapas ret. Få opskriften her. Server med godt brød til
Avocadopålæg – for børnekokke
Brug avocadopålæg som pålæg på brød eller som fyld i sandwich. Avocado er altid lækkert og her finder du en opskrift med et friskt pust. Find opskriften lige her.
Bagekartofler med fyld – for børnekokke
Bagte kartofler med fyld er en selvstændig ret, når de serveres med salat og brød til. Det tager ca 1 time at bage en kartoffel, lav skinke- og rejefyldet imens
Bagels med røget laks og flødeost – for børnekokke
Bagels er boller, som er karakteristiske brød med hullet i midten og den seje krumme, som kogningen af bagels giver - ret nemt
Biksemad med spejlæg – også for børnekokke
Nem opskrift på hjemmelavet biksemad med spejlæg og rødbeder. En dansk klassiker, som kan laves af rester. Biksemad kan også være en sand luksusret
BLT-sandwich – for børnekokke
BLT er det engelske navn for sandwich med bacon, salat og tomat. B for bacon, L for lettuce (salat) og T for tomato.
Blødkogte og hårdkogte æg – for børnekokke
Hvad er et perfekt blødkogt æg? Vi afgør det én gang for alle. Her er opskriften og en komplet omtale af det, der skal falde i hak, hvis ægget skal være perfekt
Boller i karry med hvide ris – også for børnekokke
Karry er et indisk blandingskrydderi med en karakteristisk gul farve. Det laves af chilipeber, hvidløg, ingefær, koriander, kommen, kardemomme, gurkemeje m.m.
Broccolisalat med jordnøddedressing – også for børnekokke
Broccolisalat med jordnøddesmør. En spændende kombination, der går godt til det meste. En klassiker til de danske grillaftener og som tilbehør generelt.
Brun sauce - prøv Kogebog.dk i dag 💘
Mange børn og voksne kan godt lide brun sauce og mange vil også gerne kunne lave den. Her kan du se hvordan laver du laver en velsmagende brun sauce
Bruschetta med parmaskinke – for børnekokke
Bruschetta er en italiensk forret eller snack, der også er god som eftermiddagsmad.
Bulgursalat – også for børnekokke
Bulgursalat passer godt til stegte fiske- og kødretter, salater og i pitabrød. Salaten smager af mere, hvis den får lov til at trække 1 time, før den serveres.
Burger – også for børnekokke
Kogebog.dk har nu en kategori om retter der er egnet til at blive tilberedt af "børnekokke"- det vil sige at maden består af noget let, særlig godt til børnekokke!
Burgerboller – også for børnekokke
Burgerboller skal da være hjemmebagte, og her er de perfekte boller til den bedste burger. Bollerne er både luftige og lette, få den bedste opskrift HER
Børnedej til forskellige figurer - prøv Kogebog.dk i dag 💘
Server dem med drikkeyoghurt til børnefødselsdage. Eller lad børnene selv udstikke deres egne småkager – så bliver fødselsdagen en succes og husket
Chili con carne – også for børnekokke
Chili con carne - en sammenkogt mexicansk ret. Den kan variere i styrken fra mild til meget stærk. Server evt. cremefraiche til og masser af godt brød.
Chokolade med kanel - prøv Kogebog.dk i dag 💘
Formidabel efter en god middag - smag chokoladen til med 4 spsk cognac eller 4 spsk appelsinlikør.
Chokoladecroissant – for børnekokke
Croissanter er traditionelt fransk morgenbrød af form som horn. Her er lækre de horn fyldt med chokolade. Her de lavet af en dej. som er lettere at lave
Coleslaw – også for børnekokke
Coleslaw er en salat, kan laves af både hvid- og rødkål. Salaten passer til mange retter, men er også god alene med brød til eller i en sandwich med fx skinke
Den gode brødbager – også for børnekokke
Brød og boller bager man som regel med gær. Her får du gode råd og hjælp hvis det skulle gå galt. Her bliver du den gode brødbager
Falafel med pitabrød og salat – for børnekokke
Falafel er populær mad i Mellemøsten og Ægypten. De kan spises med salater og brød til. De kan også fyldes i pitabrød og spises som en sandwich.
Farsbrød med rød peberfrugt og oliven – også for børnekokke
Et dejligt farsbrød i ovn med masser af smag fra peberfrugt. Prøv opskriften her og nyd den allerede i aften. Server farsbrødet med brød og en god salat til.
Figenpålæg – for børnekokke
Figenpålæg til madpakken er et hit. Vores hjemmelavede figenpålæg består af figner og kokos som blendes sammen. Brug figenpålæg som pålæg på brød og boller.
Fish and chips – også for børnekokke
Fish and chips er en engelsk klassiker. Chips er på engelsk det samme som pomfritter. De skal være næsten færdige i ovnen, før torsken steges sprød.
Fisk bagt i papir med persillecreme – også for børnekokke
Tilbered din fisk i ovnen i pakker lavet af bagepapir, og fyld dem med grønsager og frisk dild. Eller brug alufolie, så kan det også laves på grillen.
Fisk i mikroovn – også for børnekokke
Fisk er fin at bage i mikrobølgeovn. Det går hurtigt at lave små portioner.
Fiskeburger – også for børnekokke
Til 6 personer
Fiskefilet – også for børnekokke
Fiskefileter af rødspætter eller en anden god fladfisk er både lækkert til frokost, aftensmad og til både jul og påske, ja faktisk hele året, så brug denne opskrift
Fiskefrikadeller – også for børnekokke
Her er opskriften på de bedste hjemmelavede fiskefrikadeller og hjemmelavet remoulade - nemt og lækkert serveret med råkost, ris eller kartoffel.
Fladbrød med salat og dressing – for børnekokke
Pita eller fladbrød er et rundt hvedebrød med gær. Pita er det græske ord for flad. Pita kommer fra, og er meget brugt i Grækenland og i middelhavsregionen
Flute – også for børnekokke
Sprøde hjemmebagte flutes, som ikke mætter for voldsomt, og derfor passer godt som brød til de fleste hovedretter. Få den nemme opskrift på flutes HER
Flutes - prøv Kogebog.dk i dag 💘
Et flute er et 35 cm aflangt hvedebrød med en diameter på mellem 6 og 10 cm. Flutes har sprød skorpe, sej krumme og store porer. Så prøv dem
Flækboller - prøv Kogebog.dk i dag 💘
Supernemme og hurtige boller, passer perfekt til eftermiddagskaffen. Flæk bollerne og server "Frækkerterne" lune med smør, ost og fx marmelade.
Franskbrød med birkes – også for børnekokke
Nem opskrift på hjemmebagt franskbrød med birkes. Et svampet og luftigt brød med blå birkes. Brødet smager bedst nybagt. Hvis det er blevet tørt, kan du riste det
Frikadeller – også for børnekokke
Alle slags grønsager og salater kan serveres til frikadeller. En kold Kartoffelsalat (se opskrift) passer også godt til.
Frugtdessert - prøv Kogebog.dk i dag 💘
Frugtdesserter er søde og friske og fantastiske til at fejre enhver sæson. Find opskriften som passer dig bedst lige nu og her.
Frugtsalat til tykmælk - prøv Kogebog.dk i dag 💘
Frugtsalat kaldes også Abemad. Det er godt til tykmælk og er en nem og lækker dessert bestående af frisk frugtsalat med flødeskum og chokolade på toppen
Glaseret skinke – også for børnekokke
Server skinken med rødkålssalat og kartofler eller brød. Hvis der bliver skinke tilbage, kan den bruges til pålæg, på pizza og i salater.
Grovgrød med tørret frugt – for børnekokke
Er fyldig og god til brunch eller weekendmorgen om vinteren. Stil kerner og ris i blød, inden du går i seng om aftenen, så er grøden klar til at blive kogt næste morgen.
Græsk salat – også for børnekokke
Drøm dig til varmen i Grækenland og nyd denne skønne græske salat med cremet feta, sprød agurk, tomat og oliven. Servér som tilbehør til grillet kød eller fisk
Grøn salat med flødedressing – også for børnekokke
Den hedder også mormorsalat og er et enkelt, men godt tilbehør, der i et snuptag kan forvandle grønne salater til det mest populære indslag på bordet
Grønærtesuppe med karry-flødeskum – for børnekokke
Nem og lækker ærtesuppe som er god hverdagsmad og bare smager helt vildt godt - Serveres med lækker karry-topping og nydes - få opskriften her.
Gulerodsboller – for børnekokke
Lækre luftige og nemme gulerodsboller er altid et hit! Hjemmebagte boller med gulerod er perfekte til madpakken eller på morgenbordet, for de smager rigtig godt
1
2
3
4
1
2
3
4
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Søren
Endnu bedre end at åbne og sætte i køleskab er at sætte i køleskab og så åbne. Det giver endnu bedre holdbarhed efter åbning.
Kogebog.dk
Til Karina Rav og evt andre Vi har nu gjort indsigelser mod Googles valg af klam annonce om ørevoks. Den burde ikke komme mere, vi...
Kogebog.dk
Til Karin Dissing. Appelsiner Surprise er nu opdateret - 50 g flormelis (knap 1 dl)
Karin Dissing
Hvor meget melis skal der i marengsen? Der står knap??
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Kinesisk
Pizza
Kebab
Sushi
Kylling og Burger
Jeg laver det selv
Andet
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...